bnagyh.jpgob.jpg

Második alkalommal rendezi meg az Országos Baptista Sakk Kupát a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola május 10-én.

A megmérettetésre az ország 15 iskolájából közel 120 sakkozó nevezett be, hogy összemérhesse tudását. Érkeznek fiatalok többek között Pécsről, Százhalombattáról, Kisújszállásról, Debrecenből, Kótajból, Nyírbogdányból és Nyíregyháza több oktatásói intézményéből. A 10 órakor kezdődő verseny előtt köszöntőt mond Szenczi Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, házigazdaként pedig Petró László iskolaigazgató. A nem baptista fenntartású iskolákból érkező versenyzők kupával és éremmel térhetnek haza, míg a baptista iskoláknál a három legtöbb pontot összegyűjtő oktatási intézmény 250 ezer, 150 ezer és 100 ezer forintos díjazásban részesül.

-dorina blog_3.pngA versenykiírást ITT olvashatod

Szerző: Sakk-mester  2014.05.10. 09:37 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása