Matyó_1.jpgAz idén a Debreceni BETŰ néven indultunk teljes joggal, hisz csapatunkból hárman ebben a sakkszakosztályban vagyunk igazolt versenyzők, míg a "kis" Dorina a felfedezettem. Kori tanítványom - Németi Kornél -  az országos korosztályos rapid-verseny VI. helyezettje, 4 mester és egy IM ellenfelével szemben tartotta az egált, míg a további négy játékostól kettő pluszt szerzett és ezzel az eredménnyel a mezőny legjobb ifjúsági játékosa címet érdemelte ki!!

A nyolc és féléves kisújszállási reménység, Demeter Dorina az országos korosztályos rapid-verseny 4-5. helyezettje élete első Matyó Kupáján a legjobb női játékos lett!!

A nagy múltú Debereceni BETŰ sportegyesület és sakkszakosztály vezetője Bobák Sanyi "kilőtte" magát a verseny első szakaszában, az 5/4 pontos eredményével a megyei CSB-én elért 100%-os teljesítményét idézte fel.

Büszke vagyok ifjúsági játékosaink kiemelkedő teljesítményére.

Eredményeitekhez gratulálok!

Díjazottak.jpgA legjobb ifik: Dorina és Kori

Csapat2_1.jpg

 Rajtra várva.jpgegymásért.jpgCsapat1.jpgAmanozok.jpgKS.jpglátkép.jpg

Kori_2.jpgDorina3_1.jpgMatyó_2.jpg

Szerző: Sakk-mester  2014.06.15. 19:10 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása