D11.jpgD13.jpg

A Nyolc és féléves Demeter Dorina, Magyar Korosztályos /U-10 L / Sakkbajnok a Zemplénben Szülei és Kupája társaságában pihente ki az országos bajnokság fáradalmait.


D21.jpgDorina meglátogatta sakkblogger barátját hegyi vityillójában és együtt gyönyörködtek a mókusok tiszteletére rendezett akrobatikus mutatványaiban. Volt olyan mókus is amely gyermekét hozta el, hogy láthassa az ifjú bajnokot.

 

szajkó.bmpcsuszka.jpgA Szajkók a Zöld küllőkkel és a Harkályokkal érkeztek a rétre, míg a Csúszkákat a Barát, a Szén és a Kékcinegék kísérték el.

sikló.bmpA sütkérező sikló is kíváncsi volt a bajnokra, este pedig a szentjánosbogarak tűztáncukkal kápráztatták el a kislányt.

szb2.jpg

A programunkban volt még tábortűz, szalonnasütés, vártúra, forráslátogatás, s ha már arra jártunk bekukkantottunk a füzéri Plázába egy billiárd csatára - amit ki más nyert volna, mint Dorina... egy jégkrém volt a jutalma - A Koronaőr étteremben a bajnoknő kedvenc ételét a brassóit szolgálták fel. Némi szieszta után a tollasozás vette kezdetét, majd este a bárlátogatás...

 Amennyire örömteli és boldog volt a várva-várt találkozás, annyira fájdalmas lett az elválás...

mokus.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A várban nem volt könnyű sorsunk

várban1.jpgvárban2.jpg

 

Fel lehet-e nézni egy gyerekre? Szerinted?

várban.jpg

Szerző: Sakk-mester  2014.07.08. 06:39 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása