Kantor Sandor.jpg

Dr Kántor Sándor.jpgŐ még "azokból az időkből maradt itt" amikor a sakk a szellemmel bíró emberek sportja volt. Ő azon kihaló félben lévő emberek sorába tartozik, akik a sakk asztaláról nem elvenni akartak, hanem tenni arra, gazdagítani azt.

Volt Ő minden, versenyző, versenybíró, versenyszervező s ha kellett szertáros. A szigorúságáról messze földön híres Tanár úr versenybíróként is rendet követelt a versenytermekben. Lehet Őt szeretni, vagy nem szeretni, de elvitatni sakkszeretetét,elévülhetetlen szerepét, érdemeit Debrecen hajdani sakkéletében, sakktörténetében, lehetetlen.

Isten éltessen Sanyi és őrizd meg továbbra is kiváló szellemi és fizikai kondíciódat.

Ezúton kívánok minden jót a "korban benne lévő" hajdani sakktársaimnak; Sőreghy Jancsinak, Csarkó Tibinek, volt osztályfőnökömnek és csapattársamnak; Filep Tibinek.

Ugyancsak üdvözlöm a hajdúböszörményi Dr Deli Imrét, a nádudvari Baranyai Antalt.

Tisztelt sakkszövetségi, megyei és városi sportvezetők, ugye gondoltok néha Ti is rájuk, rájuk akik ma már nem a fényben pompáznak, mint mások.

----------------------------

 

 

Szerző: Sakk-mester  2014.10.03. 19:12 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása