bny.bmp

Április 12-én vasárnap napsütéses, ám szeles időben került sor az Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntőjének futamaira a debreceni Vezér utca végén található körpályán.
bm.bmp
Az 5 korcsoport versenyein 50 körüli résztvevő indult, és a debreceni iskolák mellett szépen szerepeltek a böszörményi, de különösen a püspökladányi és csengeri gyerekek is.
bny2.bmp
A versenyt a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség és a DKSI közösen bonyolították le. Az időfutam számban 2 illetve 4 kört kellett megtenni az 1050 m-es pályán, a mezőnyversenyek pedig 5 és 10 kör távon zajlottak. A legjobbak április 24-én Dunakilitin, az országos döntőn képviselhetik majd iskolájukat és városukat!
bou.bmp
Varga Bálint a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 7/A osztályos tanulója a IV. korcsoportban, igazolt, "A" kategóriában, a DKSI színeiben indult.
bny3.bmp
Az egyenkénti indításos időfutamban, a tömegrajtos mezőny versenyben és összetettben is az előkelő második helyet szerezte meg.
Folytatás április 24-25-én Dunakilitin, az országos döntőn.
-------------------------

Bálint számára nincs megállás. E hétvégére sportágat vált.
sakk_2.jpgSzombathelyen képviseli a Fazekas Mihály Gimnáziumot, Debrecen várost és Hajdú-Bihar megyét a Sakk Csapat Diákolimpián. A miskolci Egyéni Sakk Diákolimpián nyújtott bravúros teljesítményét - a rajtlista 34. helyéről lépett előre a 20-ra - szeretné megismételni és csapatát egy tisztes eredményhez segíteni.
korcsop_20152b.jpgBálint miskolci eredménye:

Player info

Name Varga Balint
Starting rank 34
Rating 1517
Rating national 0
Rating international 1517
Performance rating 1773
FIDE rtg +/- 77.6
Points 4.5
Rank 20
Federation HBM
Club/City Fazekas M. GI-Debrecen
Ident-Number 0
Fide-ID 760374
Year of birth 2001
Szerző: Sakk-mester  2015.04.16. 08:44 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása