49_porec_zatika_01_vladimir-bugarin-650x300.jpg49_porec_zatika_01_vladimir-bugarinmolli_boldog.jpgmarkusmolli4.jpgporec_1.jpgporec2.jpgporecu8-u18.bmp

A résztvevők listáját, a részletes eredményeket ITT találod.

 

A verseny honlapját ITT éred el. 

----------------------------

uebveredmenymagyar.jpg

 

8 évesek:

 

 ------------------------

10 évesek:

 

 ----------------------

12 évesek:

 

 -------------------

14 évesek:

 

 -------------------------

16 évesek:

 

----------------------

18 évesek:

 

 

A tegnapi hideg zuhanyt - sakktehetségeink először az V. fordulóban hagyták el a versenytermet kevesebb, mint 50%-os teljesítménnyel - követően  ma az örömködés, a sebnyalogatás, a pihenés, a kikapcsolódás mellett a felkészülés a hajrára napja érkezett el. Lehet erőt és tudást gyűjteni a verseny kisebbik felére, a  kupáról, az érmekről a helyezésekről az élőpontszám változásról döntő, hátralévő négy fordulóra.  Hogyan állunk félidőben az élőpontszám gyűjtésével: Csupán négy versenyzőnknek sikerült gyarapítania pontjainak számát, ők 150 pont fölött járnak,1 fő az elvárást teljesítette, 13 fő a pontjait siratja, a könnycseppek száma 240 körül van. Egy főre vetítve nem tragikus a pontszámvesztés, van lehetőség javítani, hisz a java még hátra van!
Hajrá Magyarok!

Szerző: Sakk-mester  2015.10.02. 08:24 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása