lanchid_utca_008.jpgvarkert.bmp

 

 

----------------------

 

HIGHLANDER Cup
The winner takes it all! Four super grandmasters will compete in the KO event, supported by the Hungarian Chess Federation. At the end, the winner takes the 6 million Forint prize. The stakes are high. Great excitement!

The participants: Anatoly Karpov FIDE ex world champion, Rustam Kasimdzhanov KO world champion, Csaba Balogh Olympiad silver medalist and Gledura Benjamin European junior champion.

Az első forduló 14:00-kor lesz, amikor véget érnek a partik, 5-10 perc szünet következik, majd jön a visszavágó fordított színelosztással. A rapid játszmák 2x15 percéhez lépésenként 5 másodperc bónusz adódik, ha 1-1, akkor 2x3perc és 2 másodperc bónusz, ha 1-1 az is, akkor 5perc a 4 ellen armageddon. Az első forduló győztesei játszák a döntőt a már ismert feltételekkel.

------------------

varkertkarpov.jpg

  

 

 

 

varkertgledura.jpg 

 

  

 

  varkertbalogh.jpgvarkertkoszimdzsanov.jpg

Szerző: Sakk-mester  2015.10.18. 04:02 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása