A Debreceni Kossuth Lajos Gimnázium érettségi előtt álló, jeles tanulmányi eredménnyel, angol nyelvből felsőfokú, oroszból és németből középfokú nyelvvizsgával bíró tanulója: Németi Kornél remekel a D. BETŰ sakkcsapatának első tábláján. Tegnap a nála 280 élőponttal magasabban jegyzett neves mestert: Leviczky Tibort remizte ki.kori_fbook.jpgMCSB. Bajnok SI - D.Betű

2016.03.06

Németi, Kornél (2053)

FM Leviczky, Tibor (2333)

1/2-1/2

pos6509.jpgAz ábraállásban a mester jelzett lépését követőn jött létre Kori számára a nyert pozíció. Bizony az idő szorításában nem könnyű a hibátlan játék, sem a hibák kihasználása. A küzdő felek itt kb 5-5 percnyi idővel rendelkeztek. Tanítványom a gyors állásértékelést követően jó figurával lépett, de azt nem a legjobb helyre tette le. Te, hogyan vitted volna tovább a partit?

Szerző: Sakk-mester  2016.03.08. 04:35 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása