bendzsi.jpg

Benjamin Gledura GM


(Foto: © Paul Truong)

A sikeres és izgalmakban bővelkedő tegnapot, ma egy békésebb és kettős győzelmet ígérő nap követheti az élőpontszámok állása szerint.
Visszatérve a tegnapra: Szilágyi Sándor levelezési sakkmester, sakktörténész a „párhuzamos” – 60 évvel ezelőtti – moszkvai olimpia kapcsán a párhuzamos életutakra vizionál.

09108.jpgPortisch nagymester akkor indult el „világhódító” dicsőséges útjára, s most 60 évvel később, az első olimpiáján debütáló ifjú: Gledura Benjámin személyében új sakkcsillagunk fényes, a Portischéhoz hasonlóan sikeres pályafutása veszi, veheti kezdetét…
Én, mint sakk-drukker nagyon szeretném látni a két magyar ifjú – Rapport Richárd és Gledura Benjámin – versengését egymással és a sakkvilág élvonalával.
Hajrá Magyarok! Hajrá Ifjak!

Szerző: Sakk-mester  2016.09.12. 06:39 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása