logo_novisad2016_sm500.jpg

 

 A rapid eredményeket ITT , a blitz eredményeket ITT találod.

 

gaal_zsoka_1.jpg

A megfontoltabb műfajban, a rapid sakkban termett babér a 17-fős magyar delegációnak. A mieink zászlóvivője ismét Gaál Zsóka volt, aki 3. kiemeltként magabiztos győzelemmel (9/8) hódította el korosztályában (10 éves lányok) a királynői koronát. Ezüstérmet szerzett a 8. pozícióból rajtoló Hegedűs Luca, a 3. helyre futott be a rajtlistán is harmadik Majoros Rózsa. A 9 fiúnk közül az első helyről induló Persányi Barnabás bronzérmet szerzett.

A blitzben már csak 9-en ültek asztalhoz. Éremvárományosnak a lányok közül ketten - a rajtlistán első Gál Hanna Krisztina és a második Gaál Zsóka - számítottak. Zsóka a 4. Hanna a 8. helyezést érte el.

Gratulálok az aranyérmes Gaál Zsókának, Családjának, edzőinek. Gratulálok további éremszerzőinknek: Az ezüstérmes Hegedűs Lucának, a bronzérmeseknek: Majoros Rózsának, Persányi Barnabásnak és mindazoknak, akik javítottak rajthelyes pozíciójukon és gyarapították értékszámukat.

Szerző: Sakk-mester  2017.01.12. 15:22 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása