sakk_3.jpg

 

Nem egyszer szólítottam fel a Magyar Sakkszövetséget, a sakkbírói kart arra, hogy legyenek követhetők az NB-és mérkőzések. Hadd lássa a drukker, hogyan állt fel a csapata, milyen részeredmények születtek. A szövetség a fülbotját sem mozdítja a mérkőzések élőközvetítése ügyében. Porosodjanak inkább a DGT táblák, ahelyett, hogy műben legyenek és kiszolgálják a sakk iránt érdeklődőket. A mai mérkőzések megkezdését követő félórában végigfutottam a bírói ténykedéseket.
Az NB-I-ben Gyömbér Tamás és Szabó Zsolt, az NB-I/B-ben: Marti György és Babos Zsolt, az NB-II-ben Koltai Péter, Bartos Ferenc, Varga Attila, Csonka Attila, Tóth Andor, Deli Kristóf és Zilahi Zoltán versenybírók jeleskedtek az érdeklődők kiszolgálásában.

A DVTK-Paks éremosztó csapattalálkozó összeállítását a mérkőzés kezdése után egy órával sem láthatja a sakkdrukker! Azt már csak margón kívül jegyzem meg, hogy a Barcza-csoport egyetlen összeállítása sincs még fenn.

Szerző: Sakk-mester  2017.12.20. 01:30 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása