soros.jpgpolgar_j_sesztak.jpgpolgar_j.jpgpj_1.jpgszabo_laszlo3.jpg

Képek kommentár nélkül, önálló gondolkodásra... 

---------------

A magyar sakkozás helyzetéről ITT olvashatsz.

 

Szemelvény:

"Kétségtelen tény, hogy 2018-ra szinte egy forint állami támogatást sem kapott a szövetség – a korábbi főtitkár elfelejtette a pályázatokat időben beadni –, ráadásul továbbra sem találtak egyetlenegy szponzort sem, noha rengeteg pályázatot megírtak.

„Ami pénzt erre az évre az államtól kaptunk, ez maximum arra elég, hogy úgy ahogy fenntartsuk a szövetség működését. Sajnos utólag hiába pályáztunk százmilliós nagyságrendű támogatásra, végül nem kaptuk meg, holott 2013-ban és 2015-ben még 300, míg az azt követő két évben 150 millió forintból gazdálkodhattunk” – állította Marti György.

A szervezési igazgató ugyanakkor elárulta, 2013-tól a válogatott játékosok havi fizetést kaptak az olimpiai felkészülésükért – a legjobbak 500, míg a többiek 150-200 ezer forint körüli összeget –, ám idén ennek kifizetésére nem került sor."

 

 .... és most figyelj: A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést kapta Lékó Péter

Juditnak a lovagi cím jutott, Péternek a kereszt!

 

Miért jut valakinek alacsonyabb szintű állami kitüntetés azért, mert többet teljesített, azt ép ésszel felfogni nem lehet, de lehet-e ép ésszel magasabb állami kitüntetést adni annak, aki kevesebbet teljesített?

  

 

Szerző: Sakk-mester  2019.06.11. 09:38 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása