lejaratas.jpg

Az online lét talán hasznára is lehetett volna a sakkvilágnak - ám ez az őrült ötlet: online rapid "sakkolimpia" csak lejáratja az olimpia lényegét - ahol a nemzetek legkiválóbbjai a sakk legtartalmasabb formájában mérik össze tudásukat - A fenti képen egy 1200 élőpontos "kiválóság" kívánja zavarba ejteni egyetlen bástyájával a vezérrel és futóval és még egy gyalog forral bíró riválisát - Mindezt elemzi egy női FM és egy férfi GM - Mi ez, ha nem bohózat!?  

nagy_a_drukk.jpg"Olimpiai" pillanatkép: nagy a drukk - szinte őrjöng a a WFM, ő már látja a mattot - ami - na mit gondolsz Kedves Bloglátogató? - természetesen kimarad - Va7 matt helyett, jött a Va3 sakk - Éljen Arkagyij Dvorkovics!!  

Lehetne a verseny neve: Nemzetek Dvorkovics kupája; csak NE SAKKOLIMPIA!

Szerző: Sakk-mester  2020.07.26. 10:14 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása