candidates-standings.jpg1_42.jpg

A FIDE Candidates Tournament 2020 november 1-jén folytatódik az oroszországi Jekatyerinburgban vagy a grúziai Tbilisiben -

A torna nyolcadik fordulójának, a második félidő első napjának dátuma 2020 november 1 -

Tartalék fogadó várost is neveztek arra az esetre, ha a koronavírus járványos helyzet Jekatyerinburgban megakadályozná a bajnokság ottani lebonyolítását - Ebben az esetben a játékosok az utolsó hét fordulót a grúziai Tbiliszi-ben játsszák -

Ezt a várost a FIDE hivatalosan jóváhagyta alternatívaként, és készen áll arra, hogy a tornát ugyanabban az időkeretben ott rendezze meg - "Kapcsolatban vagyunk több olyan ország potenciális befogadó városával is, ahová az esemény átköltözhető arra az esetre, ha Oroszországban és Grúziában újból megjelennének további korlátozások" - tette hozzá a FIDE.

A bajnokság első felét március 17-25 között játszották Jekatyerinburgban - A FIDE "félúton" félbeszakította az eseményt, elhalasztva a második felét, a COVID-19 járvány miatt.

Jelenleg a francia Maxime Vachier-Lagrave és az orosz Ian Nepomniachtchi hét fordulót követően 4,5 szerzett  ponttal áll az élen.

.

Szerző: Sakk-mester  2020.09.25. 08:27 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása