2ab_3.png2ab_4.png

 

Spilimbergo autóval Budapesttől 650km, ez a csodálatos kisváros Friuli-Venezia-Giulia egyik ékköve. A versenynek 19. alkalommal ad otthont Spilimbergo, folyamatosan növekvő létszámával Olaszország legjelentősebb, legnagyobb nyílt versenyévé vált az évek során. 2019-ben 354 versenyző játszott a csoportokban, ezt a létszámot szeretnék túlszárnyalni. 

A verseny helyszíne egy kiváló infrastruktúrával rendelkező sporttelep sportcsarnoka. Ideális a versenyzéshez, minden feltétel adott, hogy az aktuális biztonsági elvárásoknak megfeleljen. 

A szervezők még a családtagokra is gondolnak, mert számos érdekes programmal igyekeznek a kedvükben járni, igény szerint pl. városlátogatás idegenvezetéssel, a sporttelepen van uszoda is. A város másik nevezetes eseménye is erre az időszakra esik, Festa della Macia a neve, amikor napokra Spilimbergo apraja-nagyja beöltözik korhű ruhákba, több napon át járják a zenészek a belvárost, akár középkori lakomán is részt lehet venni, kézműves mestereket láthatunk munka közben. A tengerpart csak 60 km, tehát még a strandolás is bőven belefér akár több napon is. Velence pedig csak egy órára van Spilimbergo-tol. Aki egyszer ide eljön, az minden bizonnyal vissza fog térni, mert ide mindenképpen érdemes…

Minden további kérdéseddel fordulj bizalommal a verseny szervezőihez, elérhetőségeiket a versenykiírásban megtalálod.

 

Köszönet a verseny-ajánlásért Mészáros Katának.

Szerző: Sakk-mester  2021.03.22. 06:32 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása