pos1002b.jpg

Gondolom feltűnt Neked, hogy amikor azt kérik: mozgasd át magad - szinte kizárólag az izomzatodra gondolnak - úgy vélem, van még azon kívül más is az embernek, ami szintén rendszeres átmozgatásra vár: ez nem más, mint az agya - amit a nagy többség javarészt memorizálásra és a rögzített ismeretek visszaadására használ - ebbe az irányba "képzi" oktatási rendszerünk - Pedig ezen túl, e mellett egy fontosabb feladatra is használhatjuk az elménket: Problémamegoldásra - Nos, hányan használják e célra?  - Pedig ez lenne az elménk intenzív gimnasztikája. Miért nem törődünk a frissítésével, miért nem mozgatjuk át napi rendszerességgel - Ha nyitnék egy agyfitneszt? Hányan jönnének el  kondicionálni elméjüket? Mennyire lenne rentábilis ez a vállalkozás? 

 

Megnyitom itt! Lehet jelentkezni az okleveles személyi trénernél! Szkájpon is tudjuk végezni, nem kell a drága időt utazással tölteni és közben a környezetet szennyezni! Várom a jelentkezőket!

 

Visszatérve a két hadállásra: Az elsőben világos, a másodikban sötét kezd és nyer. Jó szórakozást!

Szerző: Sakk-mester  2021.07.27. 07:26 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása