pos1811.jpgAz amatőr sakkozó ilyen feladat láttán szalad világgá - Na, ne - mondja - ez már nagymesteri szint - Ne légy kishitű, bízz magadban, megtudod oldani, még élvezni is fogod -csak vágj bele - ne farolj ki, mert akkor soha nem tudod meg milyen (szellemi) élvezetben lett volna részed -  Segítek:

 

 

Vizsgáld a sakkokat, ütéseket és sakkok szárnyán szállj tovább - A huszárral olyan mezőre lépj, ahonnan majd sakkot, mit sakkot: mattot adsz a sötét királynak  - A motívumok közül a ráterelés és az elterelés lesz az ütőkártyád.

Forszírt haladsz tovább, nincsenek elágazások - egyszer léphetne félre a sötét király, abba is rögtön belebukik - mattot kap - ennyi az egész - Jó szórakozást!

Szerző: Sakk-mester  2021.10.17. 07:05 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása