Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Titled Arena December 21 GM RebeccaHarris Performance 3209 Games played 68 Win rate 66% Berserkrate 7% GM DrChampionstein Performance 3198 Games played 64 Win rate 75% Berserkra 0% GM CleverTacticBut. Performance 2970 Games played 74 Win rate 54% Berserkrate 42%”

 

A decemberi Lichess Bullet Arénát a világbajnok GM Magnus Carlsen nyerte meg, aki a világbajnoki Blitz és Rapid bajnokságot megelőzve hozzá akart tenni egy (a? )golyó cím a nevéhez. A szokásos golyók, Daniel Naroditsky és GM Andrew Tang a második, illetve a harmadik helyen végeztek. David Paravyan GM és GM Arseniy Nesterov a negyedik, illetve az ötödik helyen végzett.

Szerző: Sakk-mester  2021.12.22. 09:48 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása