44-b.jpgNem érhető el leírás a fényképhez.44_5.jpgLehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek, ülő emberek, sakk, belső tér és , szöveg, amely így szól: „CERCLE DE MO”hermitage.jpghermitage2.jpg7fordulo_1.jpg7fordulo_5.jpg7fordulo_3.jpg7fordulo_4.jpg7fordulo_8.jpg7fordulo_9.jpg44_olmonacoi_dontosok.jpgDöntetlen a harmadik játszma is. Monacoi döntősök: Le Tingjie - Anna Muzychuk.live3_6.gif

 

 

 

 

 

A Muzychuk lányok közül Mariya elbúcsúzott, riválisa a kínai: Lei Tingjie jutott a Monacói verseny döntőjébe - Anna összekapta magát és az indiai Konerut legyőzte mini meccsük negyedik játszmájában, így esélyt teremtett magának a továbbjutásra a mai (10-30) rájátszásban  - Jó szórakozást!.

Tegnap (10-25) az első forduló első játszmáiban Ázsia lenullázta Ukrajnát - Az ukrán testvérpár indiai és kínai ellenfelével szemben vesztett - Talpra állnak-e ma a Muzychuk nővérek - Ha érdekel, akkor kattintsa a bejegyzésre és nézd élőben a játszmáikat! - A FIDE elnöke, Arkagyij Dvorkovics ma, a FIDE női jelöltek tornájának monacói nyitóünnepségén bejelentette, hogy ennek az eseménynek a B poolját az üzbegisztáni Hiva ősi városában rendezik meg -  A verseny november 28-tól december 11-ig tart.

Ebben a sorozatban a 2020-as második helyezett Aleksandra Goryachkina, Alexandra Kosteniuk és Tan Zhongyi a 2021-es FIDE Világkupa első helyezettjei, valamint Kateryna Lagno a FIDE Női Nagydíj 2019-es első három helyezettje között csap össze. 2021.

Az új kiütéses formátum szerint a két zárójelben vagy „poolban” szereplő játékosok négy meccsből álló mérkőzést játszanak (plusz, ha szükséges, döntetlent is), hogy továbbjussanak a következő szakaszba, és a döntőt játsszák. hat meccs távján. Ennek az alapnak a nyereményalapja 70 000 euró, míg a női jelöltek döntőjében további 110 000 euró forog kockán, így a végösszeg 250 000 eurós rekordösszegre emelkedik.

Október 24-től november 6-ig a Monacói Sakkszövetség által szervezett Női Candidates torna helyszíne a bűbájos Hôtel Hermitage Monte-Carlo.
Az "A" csoportban látni fogja a Humpy Koneru és Anna Muzychuk és Lei Tingjie vs Mariya Muzychuk összecsapásait.
A nyereményalap minden rendezvényre 70 000€, míg további 110 000€ lesz a tét a női jelöltek döntőjében, ami rekordértékű 250 000€-ra emeli a végösszeget.
A játék helyszíne is rangot ad az eseménynek, hiszen a Hôtel Hermitage Európa egyik legemblematikusabb szállodája. Monacóban, egy történelmi műemlékként nyilvántartott palotában található ez a fényűző, ötcsillagos szálloda Belle-Époque dekorációval, télikerttel és 7000 m²-es gyógyfürdővel. Többek között megkapta a Villégiature Award "Európa legjobb gyógyfürdője" Prix by Villégiature díjat 2016-ban, az Eventia pedig 2012-ben az "Év rendezvényszállója" kategóriában az Arany díjat.
Ugyanilyen feltételek mellett rendezik meg a női jelöltek B csoportját, a rendező várost a következő napokban nevezik meg. A Ju Wenju trónjának kihívójának személyét 6 játszmás meccsen döntik el. A döntőre 2023 első negyedévében kerül sor, és már két különböző európai város jelezte érdeklődését a megszervezése iránt.
Szerző: Sakk-mester  2022.11.05. 10:29 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása