4e_4.jpgkaracsonyi2pici.jpgNem érhető el leírás a fényképhez.Nem érhető el leírás a fényképhez.Nem érhető el leírás a fényképhez.
7forduloab.jpg7fordulo_19.jpg7fordulo_20.jpg

 live3_6.gif

 

 

A tornán 10 sakkozó vesz részt, köztük az azeri Shahriyar Mammadyarov, Rauf Mammadov, Aydin Suleymanli, Abdulla Gadimbayli, a román színekben versenyző: magyar Richard Rapport, az indiai Dommaraju Gukesh, az üzbég Nodirbek Abdusattorov, a kínai Wang Hao, a spanyol Francisco Vallejo és az amerikai Sam Shankland.

Shakhriyar Mammadyarov és Richard Rapport román képviselő részvétele már megerősítést nyert - A többi sakkozó nevét hamarosan közöljük - A sakksport feszes versenynaptára miatt több tárgyalás is folyamatban van -

10 sakkozó fog versenyezni rapid és blitz versenyeken körmérkőzéses rendszerben: A verseny első 3 napján 9 rapid partit játszanak - napi 3 fordulóban - Egy napos szünet után a következő kettő napon 18 villámjátszmára kerül sor - Az előző tornán egyaránt 24 pontot szerző magyar Richard Rapport és az amerikai képviselő, Fabiano Caruana végzett az élen - Armageddon partit követően az amerikai lett a verseny győztese. 

 


7fordulo_18.jpg



Szerző: Sakk-mester  2022.12.22. 13:30 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása