elso_nap_gy.jpgarmageddond.jpgarmageddonc.jpgarmageddona.jpgarmageddonb.jpgarmageddon.jpegarmageddon-format.jpg

 

Az Amerika csoport játékosaival megkezdődött a hétnapos kettős kieséses formában lebonyolításra kerülő Armageddon bajnokság sorozat -  A játékosok mindannyian remélik, hogy bejutnak a szeptemberi Berlini döntőbe - Ma (03-06) Wesley So Sam Shankland és Renato Terry vs Eric Hansen fog játszani. Kezdés: 19:00 CET - Az első versenynap győztesei: So és Terry.

Az „Armageddon Championship Series: Americas”, a World Chess által kifejlesztett ciklus első eseménye március 6-12-én lesz Berlinben. Wesley So, Jose Martinez, Ray Robson, Leinier Dominguez, Sam Shankland, Andrew Tang, Renato Terry és Eric Hansen dupla kieséses villámpartikat játszanak az 50 000 eurós pénzdíjért és két helyért a sorozat Grand Finale-jában.

A napi mérkőzések két villámjátékból állnak (három perc plusz lépésenként két másodperces időbónusszal) és szükség esetén egy Armageddon-játékból (öt perc fehérnek, négy feketének).

Az Armageddon Championship Series: Americas izgalmas élménynek ígérkezik a nézők számára, számos izgalmas funkcióval. Ezek közé tartozik a játékosok pulzusszámának és elégetett kalóriájának valós idejű megjelenítése.

 

 

 

Március 6-12-én kerül sor Berlinben az „Armageddon Championship Series: Americas” című ciklus első eseményére - Wesley So, José Martinez, Ray Robson, Leinier Dominguez, Sam Shankland, Andrew Tang, Renato Terry és Eric Hansen dupla kieséses kiütést játszanak, miközben 50 000 eurós nyereményért és két helyért küzdenek a sorozat nagy fináléjában.

Day 1

  • GM Wesley So (USA), blitz 2739 — GM Sam Shankland (USA), blitz 2638
  • IM Renato Terry (PER), blitz 2579 — GM Eric Hansen (CAN), blitz 2569

Day 2

  • GM Jose Martinez Alcantara (PER), blitz 2712 — GM Ray Robson (USA), blitz 2668
  • GM Leinier Dominguez (USA), blitz 2647 — GM Andrew Tang (USA), blitz 2602

Az Armageddon Championship Series: Americas izgalmas élménynek ígérkezik a nézők számára, számos funkcióval. Ezek közé tartozik a játékosok pulzusszámának és elégetett kalóriájának valós idejű megjelenítése, valamint nyaktörő mozgások és élvonalbeli elemzések

Szerző: Sakk-mester  2023.03.12. 23:40 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása