110445.jpeg

 

 

2023.05.08. – A World Chess a női héttel folytatja Armageddon Bajnokság-sorozatát, amelyben a világ nyolc legjobb női sakkozója vesz részt egy nagy téttel járó versenyen, amelyet 2023. május 8 és május 14. között Berlinben rendeznek meg. napi esemény a készség, a stratégia és a körmönfont dráma izgalmas bemutatójának ígérkezik. A mérkőzések közép-európai idő szerint 19:00-kor kezdődnek (helyi idő szerint Berlin). 

Armageddon Championship Series: Women's Week-en, amelyben a világ legrangosabb játékosai vesznek részt, mint például Alexandra Kosteniuk, Humpy Koneru, Bibisara Assaubayeva, Sara Khadem, Nana Dzagnidze, Gunay Mammadzada, Alina Kashlinskaya és Paeht Elisabeth.

A sorozat hétnapos dupla kieséses versenyekből áll (ha egy játékos elveszít egy meccset, akkor is megnyerheti a tornát, és egy második vereség után kiesik). A mérkőzések két villámjátékból állnak (3 perc plusz egy 2 másodperces lépéslépés) és szükség esetén egy Armageddonból (5 perc fehérnél, 4 perc feketénél). Naponta két mérkőzés van. Az egyes versenyszámok első két helyezettje két helyet biztosít a Grand Finale-ban.

Participants

Alexandra Kosteniuk (Switzerland, blitz rating 2453)
Humpy Koneru (India, blitz rating 2448)
Bibisara Assaubayeva (Kazakhstan, blitz rating 2461)
Sara Khadem (Iran, blitz rating 2417)
Nana Dzagnidze (Georgia, blitz rating 2416)
Gunay Mammadzada (Azerbaijan, blitz 2408)
Alina Kashlinskaya (Poland, blitz rating 2382)
Elisabeth Paehtz (Germany, blitz rating 2342)

Szerző: Sakk-mester  2023.05.14. 10:09 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása