cct.jpg1d_53.jpg

Magnus Carlsen , Levon Aronian , Wesley So és Eduardo Iturrisaga meghívást kapott az Aimchess Rapid torna első osztályába , a Tour of Champions 2023 negyedik szakaszába , miután megnyerték a svájci selejtezőt, és két extra meccsben legyőzték ellenfeleit.

A júliusi selejtező győztesei csatlakoznak a ChessKid Kupa győzteseihez, Nodirbek Abdusattorovhoz , Fabiano Caruanához , Jorden van Foresthez és  Vladimir Fedoseevhez , hogy megmérkőzhessenek a 225 000 dolláros pénzdíjért.

Az Aimchess Rapid torna első osztálya július 10-én, hétfőn, moszkvai idő szerint 18 órakor kezdődik .

 

 

Az Aimchess Rapid a 2023-as Champions Chess Tour negyedik eseménye! Hikaru Nakamurának és Magnus Carlsennek végig kell játszania a mai rájátszást, hogy kvalifikálják magukat a főversenyre, amelyen Nodirbek Abdusattorov, Fabiano Caruana, Jorden van Foreest és Vladimir Fedoseev vár. Összességében 235 000 dollár forog kockán, 30 000 dollár a nyertesé.

A 2 000 000 dolláros összdíjakkal és a világ legkiélezettebb versenyzőivel a CCT a Chess.com eddigi legfontosabb eseménye.

Szerző: Sakk-mester  2023.06.13. 12:54 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása