duda2.jpgduda_1.jpg1d_rapport_gukesh.jpg1d_rapport_gukesh_2.jpg1d_rapport_gukesh_2-0.jpgarmageddon_donto_progr.jpgarmageddon_europe_1.jpg
armageddon_cedula_1.jpglive3_11.gif

 

 

Véget ért a World Chess Armageddon elődöntője, Jan-Krzysztof Duda került ki győztesként, Wesley So biztosította helyét a vesztesek sorából, Richard Rapport pedig hazatér. Holnap Wesley So és Nodirbek Abdusattorov harcolni fog azért, hogy kihívják Dudát a vágyott 80.000 eurós első díjért! 

A meccsek két villámjátékból állnak (három perces alapidővel és két másodperces hozzáadással) - Döntetlen esetén az Armageddon játék dönt, ahol  fehérnek öt, a feketének pedig négy perce van a lépések megtételére – ez a formátum drámát ígér - Az Armageddon Championship Series Grand Finale soha nem látott nyereményalappal büszkélkedhet, amely kiemeli ennek a sakkversenynek a jelentőségét, és figyelemre méltó jutalmakat kapnak a résztvevők: 1 hely - 80 000 EUR, 2 hely - 40 000 EUR, 3-4 hely - 20 000 EUR, 8 hely - egyenként 10 000 EUR.

 

 

 

Szerző: Sakk-mester  2023.09.20. 22:50 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása