sardinia.jpgsardinia_dijazas.jpg

 

A torna az orosei Club Hotel Marina Beach 4*-ban kerül megrendezésre, és szobák állnak majd a játékosok és kísérőik rendelkezésére.
A Club Hotel Marina Beach ideális hely egy kellemes szardíniai nyaraláshoz, ahol élvezheti a konyhát, a strandot és a sportolást a sziget legvarázslatosabb öblében. A szállodától néhány méterre található Marina di Orosei arany strandja kristálytiszta vizével, ahol búvárkodhat, vízi sportokat gyakorolhat és sétálhat a tengerparton.

A játékosok részvételi díja tartalmazza a versenyre való regisztrációt, üdvözlőtáskát, teljes ellátást, szállást a nyitó- és záróünnepségen, az Olbia Nemzetközi Repülőtérre és onnan visszautazást, valamint a visszatérítési szabályzatot a részvétel hiánya esetén (március 31-ig történő bejelentés esetén; lemondás esetén). ezen időpont után 50%-os kötbér vonatkozik).

Játékos
Egyágyas szoba 1000 €
Kétágyas szoba 800 €
Háromágyas szoba 700 €

Társ
900 €
700 euró
600 euró

 

 

Az időszabályozás 90' az első 40 lépésnél + 30' a játék befejezéséig + 30' az első lépéstől kezdve.
A használt párosítási rendszer a svájci.

A játékosok jelentkezhetnek a versenyre úgy, hogy a hivatalos szállodában kívánnak megszállni (lásd a szállást a táblázatban), vagy csak egy nevezési díj befizetésével, melynek költsége az alábbiak szerint kerül kiszámításra:
Jelentkezés március 31-ig 100 €

Jelentkezés április 15-ig 130 €
(először a Szervező Bizottság jóváhagyása szükséges)
Regisztráció április 16. után 150 €
(először a Szervező Bizottság jóváhagyása szükséges)
A 2450 feletti ELO-val rendelkező játékosok mentesülnek a regisztrációs díj fizetése alól.

Szerző: Sakk-mester  2024.02.14. 16:36 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása