botez.jpg

Úgy döntöttem, hogy én a Kisasszonnyal kapcsolatban kérdezem Csonka Balázst - A feladat megoldását pedig Kedves Blog-látogatóimra hagyom!

Balázs! Férfiakkal, vagy nőkkel szeretsz inkább küzdeni a 64 mezőn? Alexandra a való életben is olyan szemrevaló,  attraktív, agilis teremtmény, mint amit a képekről és videóiról áraszt felénk? Milyen illata volt? Ki volt-e sminkelve? Pillogott-e rád parti közben? - Sétálgatott-e a táblátok előtt? – Ajánlott-e döntetlent? Hogyan viselte a vereséget? Milyen érzés volt nőt verni Prágában?  Zavart-e, vagy inkább inspirált, hogy világhíres - Carlsennel és Nakamurával is mutatkozó -  ellenféllel találtad szembe magad? Remélem, eljut hozzád a bejegyzés! Kíváncsian várjuk válaszaidat!

 

pos226_1.jpg

Szerző: Sakk-mester  2024.03.08. 11:18 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása