helyszin_3.jpgprogram_2.jpgsharja_dijazas.jpgparositas_29.jpg

live3_32.gif

 

A résztvevők listáját ITT találod

 

 

 

A számok nem hazudnak, talán ezért szeretem őket – Személyeskedés nélkül nézzük, mit mutatnak a 7th Sharjah Masters 2024 versenyen résztvevő ötfős magyar delegáció teljesítményéről a verseny kisebbik felét, négy fordulót követően – Versenyzőink sorában van egy veretlen és négy nyeretlen – A 20 partiból egy győzelem, hat vereség és 13 döntetlen – Mindegyik játékosunknál élőpontszám veszteség – Messze még a verseny vége – 25 parti vár még versenyzőinkre, van tehát lehetőségük a jelenlegi mutatókat átírni - Kívánom, hogy így legyen! – A 9 fordulós verseny megállás (pihenőnap) nélkül robog tovább - Hajrá magyarok!.

 

 Az első fordulóban mind az öt magyar világos színnel játszik - Erdős Viktornak és Dudin Glebnek "márkás" amerikai nagymesterek jutottak -  Előbbi Shanklanddal (2671), utóbbi a "mókás" Niemannal (2688) méri össze tudását - Drukkoljunk a mieinknek - Hajrá magyarok! Jó szórakozást!

Title statistics

Title Count
GM 81
IM 9
FM 1
Total 91
Szerző: Sakk-mester  2024.05.21. 08:31 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása