szinvonal.jpgrohogo_majom.jpgpos758olimpiai.jpg

 

Te mit léptél volna világossal a jelzett: Vd1 lépés helyett?
Amúgy a játszma "nívóját", "színvonalát" a legfelső ábra mutatja - E sakkszemetet létrehozó két figurát cc két hétig a magyar adófizetők pénzén etetjük-itatjuk-elszállásoljuk-utaztatjuk - és a mai buli-napon még mással is megkínáljuk - költünk rájuk alsóhangon félmillát - Ugye megéri - persze még a bolondnak is!
Jó lenne, ha a Magyar Sakkszövetség elnöke kifejtené, hogy mi a véleménye az efféle miről is - mert alkotásnak nem nevezném, és végre megadná, hogy egy versenyzőre vetítve mennyire fáj az adófizetőknek az olimpiának nevezett rendezvény - Ja, ha ott lesz ezen a mai buli-napon, ossza meg velünk milyen volt a választék, miből mennyi fogyott - Amúgy semmi közünk nem lenne hozzá, ha nem a mi pénzünk bánná! - Mienk a legnagyobb! Hajrá, magyarok! Mienk a legnagyobb, értsd, ahogy akarod! Hajrá, magyarok!.

Szerző: Sakk-mester  2024.09.17. 13:57 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása