BlZöldlugas.jpg

Zöldlugas.jpg

Zl.jpg

♦  A Korosztályos sakkbajnokságon remeklő kislánynak a szülei júniusban nem tudtak kedvenc ételével a brassóival kedveskedni, mert a felkeresett éttermekben az nem volt rendelhető.

♦  E-hétvégén tértek vissza barátaim Balatonlelléről, akik beszámoltak arról, hogy milyen finom brassóit fogyasztottak a Zöldlugas étteremben.

♦  Milyen kicsi a világ, az étterem és panzió tulajdonosa kedves, jó-ismerősöm. Az Ő személye garancia minden téren a minőségre! Igazolja ezen állításomat az, hogy a vizsgált 25 étterem közül az övé az első helyezett.

 BlZl.jpgBlZl1.jpg

" A "Zöldlugas" étterem az `50-es években épült, majd 2003-ben lett teljesen felújítva, és kibővítve a panzió résszel. Panziónktól 150 méterre található a szabad strand, melyet gépkocsi forgalomtól mentes sétányon lehet megközelíteni. A panzióban 3 szoba 3 személyes, 6 szoba pedig 4 személyes, saját fürdőszobás, TV-vel felszerelt, mindegyik pótágyazható. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik.

Saját éttermünkben fogyaszthatják vendégeink a reggelit, melyet a szobaár tartalmaz. Az étterem magyaros és nemzetközi ízekkel várja a szálló- és a betérő vendégeket. Étlapunkon megtalálható a hal-, szárnyas-, és sertéshúsból elkészített ételek széles választéka. Szabad tűzön, bográcsban vagy roston is készítünk ételeket. Ezen kívül természetesen vegetáriánus ételekkel is szolgálhatunk.

Éttermünk egy időben 70 fő részére tud kényelmes étkezést biztosítani hangulatos teraszán, és fedett éttermében. "

Szerző: Sakk-mester  2014.07.10. 06:19 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása