...David Hallberg nevét? Ő a világ (egyik) legjobb férfi balett táncosa. Nem csupán azért írom le ezt a tényt, hogy tudjátok ezen információt, hanem azért, hogy lássátok az utat ami ide, fel a magaslatokba vezette Őt.

Szingapúri származású mestere ekként vall róla:
Őstehetség, és a fegyelem megszállottja akit egyszer sem kellett nógatni, David magától ment előre, sosem erőlködött,  sosem grimaszolt, első pillanattól ezt a hozzáállást tekintette természetesnek. Hallberg ma is munkamániás. Naponta öt-hat órát gyakorol, miután letudta a másfél órás bemelegítést.

Így megy ez Kisbarátaim, akként, - elszántsággal, küzdéssel, gyakorlással, tanulással,- amint a blog bal felső sarkában olvashatjátok.

 

Másként marad a középszerűség szürkesége, vagy a lemaradottak posványa. A döntés  rajtatok múlik, szülő, tanár, tréner csak segíthet, támogathat utatokon, de akarni helyettetek nem akarhatja.

Úgy van ez a génekben rejlő tehetséggel, mint a szűléssel, a bába csak segít, a gyermeket világrahozni a nőnek kell!

Szerző: Sakk-mester  2011.10.10. 10:39 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása