50_1.jpg

Hűs a hajnal, mondogatják koránkelő honfitársaim és igyekvőbbre fogják lépteiket. Pedig kétszer annyit mutat a hőmérő idehaza, mint Tromsóban. Itt szélcsend van, ott felére mérséklődött és forgolódik az északi, északkeleti szél. Mostanra szinte szellővé szelídült a maga 7km/h-s iramával és keleti, északkeleti irányból fújdogál. A látástávolság mit sem változott, a páratartalom a kissé felhős ég alatt 87%-os.

----------------------------------------------------

Hajrá Magyarok!

magyar_zaszlo_a_1_1.gif

LPjatszma1.jpg

Live chess broadcast powered by ChessBomb and Chessdom

Minket sakkbarátokat, szurkolókat, Lékó Peti szívének örömtüze melenget, vele örvendünk. Örülünk, hogy volt türelme kissé előnyös, ám stabil előnyét győzelemig fokozni.

Gratulálunk Peti! Szép volt!

 

És még annál is szebb, mert tudjuk, hogy itthon megpróbáltak kizökkenteni a koncentrációdból, a játszmára, az előtted álló versenyre készülésedből.

Sose bánkódj az itthoni bántás miatt, ne fájjon az, inkább örülj annak, hogy megismerhettél egy embert, - még ha csalódás árán is - mostantól tudod milyen, tudod milyen hozzád. Tudod mi van a negédes hang mögött, mit fed el a mosoly,  a barátinak vélt kézfogás nem más, mint árulás.

Hidd el, az értő emberek előtt magát minősítette ő, nem Téged!

http://nrw.vtvszeged.hu/ftp/video2013/0807_hir_lekoINT.mov.mp4

Info http://vtvszeged.hu

----------------------------------------------------------------

PJjatszma1.jpg

A másik magyar résztvevőt; Polgár Juditot nyomaszthatta az esélyesség tétje.

Jutka tegnapi vereségét követően ma nyerési kényszer alatt játszik.Világossal itt a visszavágás lehetősége.

___________________________________________

A tromsói sakk-katlanban a tüzek ma délután ismét fellobbannak. Jertek, gyönyörködjünk együtt a sziporkázó szellemek szikráiban.

Live chess broadcast powered by ChessBomb and Chessdom

Szerző: Sakk-mester  2013.08.12. 16:00 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása