savoy.jpg

Zürich_1.jpg

zurichC.jpg

Lehet tippelgetni Barátaim, kik közül kerül ki a győztes? A "pihentek", a régi és az új világbajnok nyeri-e az év - eddig úgy tűnik - legerősebb szuper-versenyét, vagy a Wijk aan Zee-éből átránduló "négyek bandájából" kerül ki a győztes.

Onnan ki más lehetne az esélyes, mint a verseny végére leeresztett, nagyot bakizó, élőpontjait gyarapító és az első helyre még így is másfél-pontos előnnyel befutó Aronián.

A botladozó Caruana, a vergődő Nakamura, a versenyt álmosan kezdő és sokára felébredő Gelfand, a sokat kaszálni akaró vagabundok tippalanyai lesznek.

Carlsen_5.jpgA tornagyőztes világbajnokot két alkalommal is homlokon csókolta Fortuna.

Először Nakamura elleni vesztett partijának egész pontját adományozta neki, másodjára a véghajrá eredményeinek szerencsés alakulásával - Aronian vesztése - sietett a segítségére.

végeredmény.jpg

 rapid.jpg

 A rapid versenyben leszerepeltek a világbajnoki döntősök, különösen Gelfand és Anand játszott alárendelt szerepet, Carlsen eredménye is méltatlan a világranglistát vezető világbajnokhoz.

intro_opening.jpgzurich_round1_04.bmpzurich_round1_14.bmp

Aznavour.jpg

Shahnour Varinag Aznavourian, the 89-year-old legend

AA.jpgAznavour chatting with Aronian...

Kínos, szégyenletes kihagyásokkal küszködött tegnap, a már-már a "norvég bölény",  a világbajnok skalpját övében érző "szamuráj". 

Szerző: Sakk-mester  2014.02.04. 20:40 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása