london.jpg

A részletes eredményeket ITT találod.

 

londoni7fpa.jpg

Berkes Fecó a versenyben vezető harmadik kiemelttel, Fodor Tomi a rajtlistás másodikkal küzd meg a még jobb pozíciókért. Mindketten a sötét bábuk oldalán foglalnak helyet a mai VII. fordulóban.

angliai8fpa.jpgAmi tegnap Svájcban volt, bekövetkezett mára Angliában is, azaz létrejött a magyar rangadó. Az első kiemelt és a versenyben második helyen álló Berkes Ferenc a 4. helyen kiemelt, a versenyben a 3-5. helyen álló honfitársával Fodor Tamással csap össze. A magyar párharcot nyerő GM Berkes Ferenc a holtversenyes első helyre lépett elő.

londoni_9fpa.jpg

angliaivege.jpg

Kissé átszabta a magyar szurkolók forgatókönyvét az élet. Fecó győzelme esetén aranyérmes, ám hiába drukkoltunk a győzelméért… A cél előtt, az utolsó fordulóban elbukott az első kiemelt, de még így is felállhatott a dobogó harmadik fokára. Tomi sorsolását látva a IX. fordulóban joggal bíztunk esélyében, amit Ő abszolvált is. Élőpontszámát gyarapítva végzett az 5. helyen. Gratulálok mindkettőjüknek!

Szerző: Sakk-mester  2016.04.11. 12:22 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása