kori_nemeti_3.jpgt1a_34.jpg

Bevallottan elfogult vagyok a barátaimmal, egykori és jelenlegi tanítványaimmal, az amatőr és az amatőr-versenysakkozókkal szemben amikor a profi nagymesterekkel vetem össze produkcióikat - Igyekszem az "objektivitás látszatát kelteni" azzal, hogy a chess.comot "kérem fel" asszisztensemnek, vele mondatom ki az ítéletet a partik felett - Valljuk be, hogy kapásból fajsúlyosabbnak találjuk, bármilyen "mérőeszközön" mérve a 2700 élőpont feletti nagymesterek játszmáit, mint a 2200 alattiakét - Nézd csak: mit mutat a chess.com mérce (hitelességét lehet vitatni, de minek) egykori tanítványom szellemi produkcióját fölé emeli a nagymesterének!

Szép volt Kori! Gratulálok!

Nem fogható rám az a vád, hogy a világ összes nagymesterjátszmájából nagy nehezen kikapartam egyet - Mind a két játszmát ugyanazon a napon váltották - Az egyiket Budapesten, a másikat Belgrádban - Az egyiket a Budapesti sakkcsapat bajnokságon - A másikat a Grand Prix sorozat belgrádi versenyén, ahol a tét: a világbajnok-jelölti mezőnybe kerülés - Tessék ezen a szemüvegen keresztül nézni a két szellemi alkotást! Jó szórakozást!

 -------------

 t1a_33.jpg

Szerző: Sakk-mester  2022.03.08. 11:19 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása