rapport_4.jpg

 „Végre megtudtuk, miért román színekben versenyzik a világhírű magyar sakknagymester, Rapport Richárd! A Sakkszövetség elküldte a támogatási összegeket: nemzetközi élvonalban versenyző Rapport az éves minimálbér kevesebb, mint felét kapta tavaly a saját hazájától!”  

Alamizsna helyett koldusbotot nyomott a kezébe, s miután "elvándorolt" kígyót-békát ráordibált - Nézhet-e a tükörbe a sakkszövetség elnöke?

Mennyire becsülte meg a Magyar Sakkszövetség, mit tett Szabó László a szövetség elnöke a magyar sakkozás zászlóshajójáért, jelenlegi legjobb, legmagasabban jegyzett magyar sakkozóért: Rapport Richárdért? - Herczeg Márk cikkét ITT olvashatod.

A Párbeszéd parlamenti képviselője: Szabó Tímea azt írja, a héten elküldött adatok szerint „a sakknagymester szégyenletesen méltatlan, mindösszesen egymillió forintos éves támogatási összegben részesült”. „Ez ugye körülbelül egy másodosztályú átlagos labdarúgó havi(!) bére, vagy talán még annál is kevesebb, a KSH által közzétett éves minimálbérnek (2 008 800 forint) pedig kevesebb, mint a fele” – írja.

A Sakkszövetség – ami Szabó Tímeát „nyomatékosan” megkérte, hogy az egyébként nyilvános adatokat a „szekundánsok érdekében” ne hozza nyilvánosságra... 

Szerző: Sakk-mester  2023.01.30. 08:12 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása