peti_a_gyoztes.JPGA  képen jobbra Peti - A cc 200 Eurós díj fényesíti a mosolyát!boritekkal_a_kezben_biztos_ami_biztos_l.JPGBorítékkal a kézben - Biztos, ami biztos! 

Ami meglepett: Se kupa, se érem, se oklevélralf.JPG

A sapkás ifjú Ralf - 44 helyezést lépett előre - 73-ik-ról a 29-ikre!

sakkos fotók: Edith van Puttentől


peter_es_ralf.jpg

A két cimbora összeállt: Peter és Ralf

Fotós: Ralf Anyukája

 

Remekül szerepelt a magyar-vérvonal az utrechi sakkbajnokság "B" csoportjában: Magyar anyukák és holland apukák gyermekei ők - Peter Nitrauw a rajtlista 24-ik helyéről lépett fel a dobogó tetejére, a holtversenyes első helyre, míg Ralf Sterk a 73-ik startpozícióból lépett előre 44 helyet és futott be a 29-ikre - Szép volt fiúk! Gratulálok!.

Erik van den Doel 6-ból 5,5 ponttal az utrechti nyílt bajnokság új győztese. A Harmen Jonkman elleni 5. fordulóban aratott győzelem után az utolsó fordulóban Etienne Goudriaan ellen egy sima döntetlen is elég volt a cím megszerzéséhez. Etienne az 5. fordulóban legyőzte a címvédő Luuk Baselmanst, és a végső döntetlennel a harmadik helyen végzett.
Hugo ten Hertog második egymást követő évben végzett az ellenállási pontok alapján. Az utolsó körben legyőzte a skót Murad Abdullát. Figyelemre méltó, hogy a két megosztott győztes még nem játszott egymással. Hugo osztatlanul a legjobb SGS'er volt, és ezért kapna egy kupát is, ha nem ő maga hagyta otthon.

A B csoportban nem kevesebb, mint 5 játékos végzett az élen. Marcel Flohr és Peter Nitrauw gyors közös döntetlen után, a másik három győztesnek, Jimmy Geboersnek, Fleur Westerhofnak és Wybe Evenhuisnak még mélyre kellett mennie az utolsó körben. A kvintett 5 ponttal végzett.
A C csoportban zsinórban negyedik alkalommal győzött a Magnus Leidsche Rijn ifjúsági sakkegyesület. Jelle van Haaften döntetlennel kezdte a tornát, de utána megállíthatatlan volt és mindent megnyert. Alig 1000 alatti értékelése miatt a minősítő díjat is elérte! Morteza Adigozalpour a második helyen végzett 5 ponttal, és hét játékos osztozott a harmadik helyen.

Szerző: Sakk-mester  2023.05.22. 12:23 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása