peti_bronz_2022-10-29_2_1.jpgertekeles.jpg

ertekeles2.jpg

 Mit mutat a játszmaértékelő? Egy sakkprogram által elfogulatlanul értékelt teljesítményt - mely az 1800-1900 élőpont körüli játékostól várakozás feletti -  A napokban lezajlott Sakk Világ Kupán a döntőt játszók: Carlsen - Praggnanandhaa, és a harmadik helyért küzdők: Caruana - Abaszov az alábbi értékelésekkel szembesültek:

Carlsenék

ertekelescarlsen.jpg

Caruanáék:

ertekelescaruana.jpg

 

A világ sakk-nagyurainak chess-com-os értékelését látva, már jár a kalaplengető elismerés a 16 éves amatőr  holland-magyar fiatalembernek! Szép volt Peti! Gratulálok!

 

Peti játszmája:.

 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „A nagymamám mondta: 1. Ne menj oda, ahová nem hívnak meg! 2. Ne beszélj arról, amit nem tudsz! 3. Ne nyisd ki a hűtőszekrényt mások otthonában! 4. Tíz óra után ne hívj senkit! 5. EbédidÅben ne látogass senkit! 6. Ne lépj be mások hálószobájába engedély nélkül! 7.Mindig mondj igazat! 8. Az emberek lelkét értekeld, ne a testalkatukat! 9. Légy kedves társaiddal! 10.Adj abból a kevésbÅl, amid van! 11. Ne avatkozz bele abba, ami nem tartozik rád. Ajólneveltségnek szabályai voltak, és azok továbbra is... mert sosem megy ki a divatból!”

Szerző: Sakk-mester  2023.08.27. 06:55 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása