firouzja73.jpgFirouzja az első fordulóban a 73 éves 1686 élőpontos riválisával!firouzja3_1.jpgjeannedarc.jpgfirouzja_ujra_2.jpgfirouzja_1_ford.jpgfirouzja_2_ford_1.jpgfirouzja_3_ford.jpg

 

 Firouzja, Kamsky legyőzésével teljesítette célját - Az utolsó fordulóra már nem maradt érdemi ellenfele!-

Folytatódik Firouzja küzdelme a VB-jelöltek mezőnyébe jutásért! Ma éppen egy közel 1100 élőponttal alacsonyabbra értékelt riválisával küzd meg - Az előzetes várakozásoknak megfelelően nyert a szupersztár - A második fordulóban  már combosabb lesz az ellenfél, itt már csak 900 pont Firouzja előnye - A harmadik fordulós ellenfelével szemben már csak 500 élőpontot meghaladóra csökkent a mega-előny -   Kész röhej a FIDE ide vonatkozó szabályzata - Ám ami nincs tiltva - azt szabad megtenni - Az vesse rá az első követ, aki nem élne a lehetőséggel! Hajrá Firouzja! Jó szórakozást!.

  

A Rouen Chess Open a Halle aux Toiles-ban kerül megrendezésre 2023. december 26. és 30. között. A Rouen Chess Club szervezésében három nagy tornából áll.

A nagy versenyhétvége csúcspontja kétségtelenül a Women's International Masters standard torna. Vagyis valószínűleg új dimenziót ad a résztvevőknek, de főleg a nyertesnek. A december 30-ig, keddig tervezett zárt tornán mindössze tíz nő vesz részt.

Két másik tornát is terveznek: az első mindenki számára nyitott, a második pedig a 15 év alatti fiatalok és a kezdők számára fenntartott. Az első városban francia és külföldi nagymesterek vesznek részt a "7 forduló 1 óra 30 plusz 30 másodperc" módban tervezett versenyen. 100-150 játékos részvételére számítanak.

Szerző: Sakk-mester  2023.12.30. 14:12 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása