praga_11.jpgpraga5_2.jpgabdusattorov_1.jpgabdusattorov2_1.jpgabdusattorov3.png
praga_resztvevok.jpgpraga_resztv.jpg2022-08-05_6.jpg2022-08-05a_1.jpglive_30.png

 

 

 

Az utolsó forduló előtt már a verseny győzteseként köszönthetjük a 19 éves ifjút, az üzbegisztáni Abdusattorov Nodirbeket 6/8 - Versenygyőzelméhez Gratulálok! - Hárman követik 1,5 pont lemaradással a holtversenyes II-ik - IV-ik helyen - Rapport a záró fordulóban az üzbég sakkfenoménnel kerül szembe, aki szorgalmas élőpont gyűjtésével a regnáló világbajnokot: Ding Lirent is maga mögé utasította a világranglistán - Figyelem: Az utolsó forduló 11:00 - kor kezdődik! Jó szórakozást!.

 

A Pragg sokáig enyhe előnyben volt Blackkel szemben – de az időzavaros fázisban minden elfajult - Parham kitartott, megfelelően megbüntette Pragg hibáit közvetlenül az időkontroll elérése előtt, és megnyerte a meccset! Ezzel a győzelemmel Parham az egyetlen játékos a mezőnyben 2/2 ponttal - Ma Vincent Keymerrel néz szembe a Black darabokkal!.

A versenyben kisebb meglepetésre a világbajnokjelölti mezőny tagjai előtt a perzsa Maghsoodloo Parham 2/2-es 100%-os eredménnyel az élre állt - holnap Keymer Vincenttel méri össze erejét - Rapport Richárd a 18 éves indiai Praggnanandhaaval küzd meg - Jó szórakozást!.

Parázs párharcok alakultak ki a nyitófordulóban - az öt partiból három is eldőlt - ez jó jel a továbbiakat illetően - Jó szórakozást!.

 A 6-ik Prágai Nemzetközi Sakkfesztivál holnap kezdődik Csehországban, és február 27 és március 7 között kerül megrendezésre a Don Giovanni Hotel Prague-ban!

A résztvevők listáját és a részletes eredményeket ITT találod.   

 
------------------------

Szerző: Sakk-mester  2024.03.07. 07:51 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása